Agenda

17 / 6 / 2021

20:30 h

Palau Falguera (Sant Feliu de Llobregat)


Silur a la Setmana de la Poesia de Sant Feliu

Amb Maria Ribera i Manel Fortià.

https://www.santfeliu.cat/go.faces?xmid=22719&eventid=3006911

Silur no és un peix que es mossega la cua. Silur navega els cossos i la paraula de dues dones que reben el moviment amb tota la seva amplitud a través de la poesia i la música.
Extrets del llibre homònim, cinquè recull de l'autora, els poemes de Silur neixen de la necessitat d'entendre la sacsejada com a possibilitat per a la transformació. A partir de la figura mitològica del Namazu, silur gegantí que a l'antic Japó era culpat dels moviments sísmics, el llibre i l'espectacle fan un recorregut a través de tres dels quatre elements per obrir els braços a l'esfondrament com a símbol de la catarsi i, per tant, del renaixement.
Sònia Moya hi posa el vers. Maria Ribera, el cos. Manel Fortià, la música. I amb aquest llenguatge que acaba sent únic, travessen aire, terra i aigua per donar la benvinguda al sisme, i viure’l en plenitud i amb els ulls oberts al canvi.
Perquè saben que en la reconstrucció hi trontolla qualsevol estructura.


02 / 7 / 2021

12:00 h

a

04 / 7 / 2021

23:59 h

Sitges


Festa de la Poesia a Sitges

Amb Joan Vigó, Laia Noguera, David Castillo, Aurora Vélez, Marta Pérez i Sierra i Pau Sif.

https://www.visitsitges.com/ca/sitges-news/6662-festa-de-la-poesia-sitges-2021


11 / 7 / 2021

19:00 h

Pati de la Fundació Palau (Caldes d’Estrac)


Càntara al Poesia i +

Amb María Di Pace (guitarra, ronroco, arpa, hang, percussió, veu)

https://www.poesiaimes.cat/ca/snia-moya

Càntara és un llibre inesperat. Germinat durant la preparació de l'espectacle Pas – inaugural dels Ponts de Cultura – i madurat en els mesos posteriors, Càntara és el quart recull de Sònia Moya. L'autora s'impregna de la varietat connotativa i poètica de la imatge del pont, que és símbol de diàleg, atreviment o possibilitat, i pareix aquest llibre de poemes que li han sobrevingut i s'han instal·lat a casa seva.

Càntara és també el nom de l'espectacle que comparteix amb María Di Pace, música, compositora i productora bagenca d'origen argentí, que cobreix els poemes de paisatges sonors i melodies especialment composades per l'espectacle, que es va estrenar al Tocats de Lletra i en el marc de MCCC18.